• slide_1
 • slide_2
 • slide_3
 • slide_4
 • slide_5
 • slide_6
 • slide_7

Regulament

REGULAMENT BAZA SPORTIVA TEI

Programul de functionare “Baza Sportiva Tei”: 07.00 – 24.00       

Acestea sunt orele standard de functionare, care insa pot suferi modificari in situatii speciale . Aceste modificari vor fi afisate la receptie. Ne rezervam dreptul de a utiliza facilitatile pentru evenimente speciale. In astfel de situatii, Beneficiarii vor fi anuntati in prealabil.

BENEFICIARUL se obliga sa respecte strict urmatoarele conditii pe perioada in care este prezent in Baza Sportiva Tei:

 1. Beneficiarul va parca masina in spatiile special amenajate. Este interzisa parcarea masinilor pe spatial verde.
 2. Prestatorul nu se face raspunzator pentru obiectele lasate, uitate, pierdute sau furate in incinta sa.
 3. Accesul in Baza Sportiva Tei este permis doar persoanelor care au abonament sau au achitat la casa o facilitate. Pe toata perioada sederii bonul fiscal trebuie pastrat asupra sa. Accesul este permis doar in orele de program.
 4. Beneficiarul este obligat sa poarte in incinta Bazei Sportive Tei o tinuta decenta si curata, corespunzatoare activitatilor sportive desfasurate. Purtarea tricoului in zonele publice este obligatorie. Hainele de strada nu vor fi permise in spatiile destinate activitatilor sportive. Beneficiarul are obligatia de a avea o conduita decenta si civilizata fata de alti membrii. Ne rezervam dreptul de a refuza accesul sau de a evacua din incinta Bazei Sportive Tei  orice persoana care nu respecta aceaste obligatii sau manifesta un comportament de natura sa perturbe linistea si activitatea altor membrii sau a personalului.
 5. Fumatul in incinta bazei sportive este strict interzis cu exceptia spatiilor special amenajate.
 6. Consumul de alcool, substante dopante, etnobotanice este strict interzis in Baza Sportiva Tei. Este interzis accesul in spatiile destinate activitatilor sportive sub influenta bauturilor alcoolice. Nu este permis accesul in Baza Sportiva Tei in stare de ebrietate.
 7. Este strict interzis accesul animalelor de companie in incinta bazei sportive.
 8. Abonamentele  si serviciile se platesc in avans. Clubul isi rezerva dreptul de denuntare a clientilor rau platnici pentru a fi actionati in instanta.
 9. In situatia in care un membru incalca regulamentului Bazei Sportive Tei managerul poate decide anularea  abonamentului, fara preaviz cu efect imediat si fara returnarea sumelor achitate in avans aferente perioadei de timp ramase pana la data expirarii abonamentului.
 10. Un beneficiar isi poate anula abonamentul in decurs de 7 zile lucratoare de la inregistrare prin renuntarea in scris . In aceasta situatie se va opri 10% din suma achitata .
 11. Anularea rezervarilor se va face cu cel putin  24 de ore inainte. Membrii care nu se prezinta si nici nu anuleaza rezervarile in conditiile de mai sus, vor pierde avansul si vor achita la revenire o taxa echivalenta cu contravaloarea sedintei la care nu s-a prezentat.
 12. Persoanele care folosesc dotarile Bazei Sportive Tei au obligatia sa se comporte ca un bun utilizator. Este interzis sa se intervina la instalatiile electrice, apa, incalzire, nocturna etc din Baza Sportiva Tei. Persoanele care totusi desfasoara actiuni de distrugere sunt direct si solitar responsabile de pagubele produse, Prestatorul avand dreptul sa recupereze prin toate mijloacele legale costurile integrale de reparatie sau inlocuirea bunurilor distruse cat si a venitului nerealizat datorita indisponibilizarii dotarilor respective. Totodata, accesul persoanelor in cauza va fi definitiv interzis indiferent daca persoana respectiva detine unul sau mai multe abonamente valabile.
 13. Accesul in spatiul de joc se face doar daca Beneficiarul este echipat corespunzator pentru activitatea respectiva. Pe toata perioada sederii in Baza Sportiva Tei, Beneficiarul va avea un comportament adecvat activitatilor sportive, fara a obstructiona activitatea celorlalte persoane prezente in spatiu respectiv. Este interzisa aducerea de injurii celorlalte persoane, folosirea de cuvinte obscene, a injuraturilor si a altor acte si gesturi huliganice. In caz contrar, personalul poate dispune evacuarea persoanelor in cauza. Repetarea acestui comportament de 2 ori poate duce la rezilierea contractului si la interzicerea accesului pentru persoana in cauza.
 14. Pe toata perioada sederii, Beneficiarul nu va aduce injurii sau agresa personalul Bazei Sportive Tei. Beneficiarul trebuie sa respecte toate indicatiile primite de la personal, chiar daca acestea nu sunt stipulate in prezentul contract. Personalul va purta semne distinctive .
 15.  Pentru echipare/dezechipare Beneficiarul trebuie sa foloseasca doar spatiile special amenajate in acest sens.
 16. Beneficiarul are obligatia ca inainte de a parasi Baza Sportiva Tei, sa restituie bunurile primite spre utilizare –dupa caz : rachete, mingii, chei vestiar etc. Insusirea oricaror bunuri constituie furt si va fi tratat potrivit reglementarilor legale in vigoare de catre organele abilitate in drept.
 17. Spatiul Bazei Sportive Tei se afla sub supraveghere video.
 18. Nu se comercializeaza bauturi alcoolice minorilor si persoanelor sub varsta de 18 ani.
 19. Fotografiatul, filmatul, inregistratul audio se poate face doar daca este adus la cunostinta Prestatorului si a persoanelor fotografiate, filmate si inregistrate audio. Acordul acestora si a Prestatorului este obligatoriu.
 20. Prestatorul, conducerea si angajatii sai nu vor fi facuti responsabili sub nici o forma pentru accidentarile sau ranirile ce se pot intimpla ca urmare a beneficierii de serviciile contractate sau ca urmare a prezentei in Bazei Sportive Tei. Beneficiarul garanteaza ca se afla intr-o conditie medicala buna si sunt capabili de a efectua exercitii fizice active sau pasive si ca aceste exercitii nu vor fi nocive pentru sanatate, siguranta, confortul sau conditia lor fizica. Prestatorul nu este responsabil pentru orice accidentare cauzata de folosirea echipamentelor si aparatelor sau care se datoreaza conditiei fizice a membrilor.
 21. Orice notificare din partea clubului va fi considerata transmisa in cazul expedierii acesteia la adresa mentionata in formularul de inscriere sau la noua adresa  comunicata printr-o notificare scrisa adresata conducerii clubului. Notificarile adresate societatii vor fi considerate primite numai in momentul primirii acestora de catre conducerea societatii.
 22. Prestatorul isi rezerva dreptul de a primi, de a exclude sau a evacua din incinta Bazei Sportive Tei orice persoana care manifesta un comportament de natura sa aduca prejudicii reputatiei sau intereselor Prestatorul si membrilor sai. Beneficiarul este obligat sa repare intreg prejudiciul cauzat, prin fapta sa.

Beneficiarul este de acord cu Regulamentul aplicat in prezent sau care va fi aplicat in viitor, fara a se retine in sarcina Prestatorului obligatia notificarii lor prealabile. Nerespectarea acestora atrage dupa sine anularea abonamentului.

Beneficiarii vor comunica conducerii plangerile cu privire la serviciile oferite, fie verbal, fie in scris prin intermediul caietului/chestionarului pentru reclamatii si sugestii.

Gaseste-ne pe facebook

Partenerii nostri

frt15mgsport_partener

Informatii Contact

adresaAdresa: Clubul Sportiv Galaxy
Str. Oltetului nr 30,
        sec 2, Bucuresti

telTelefon: 0747.425.299
              021. 242.88.50

mail Email: galaxybest2005@yahoo.com

web http://www.sportgalaxy.ro

Trimite mail
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau