• slide_1
  • slide_2
  • slide_3
  • slide_4
  • slide_5
  • slide_6
  • slide_7

Tenis

tenis_descriere

Tenisul – atractie si inspiratie!

Accesibil la orice varsta, cu miscari armonioase si precise, tenisul se impune prin spectaculozitate si noblete. Intarirea disciplinei proprii, stimularea responsabilitatii, precum si socializarea se situeaza pe acelasi plan cu dezvoltarea sportiva a copiilor.

Formarea tinerilor sportivi pentru toate aspectele vietii, folosind ca intrumente tenisul si educatia sportiva este o preocupare permanenta. Toti jucatorii vor beneficia de o atentie deosebita din partea noastra pentru ca performantele lor sa fie maxime in atingerea obiectivelor propuse.
Copiii cu varste cuprinse intre 5-10 ani, pot beneficia de programe de initiere si minitenis, cei mai mari de programe pentru avansati si performanta.

Adultii pot inchiria terenuri sau beneficia de lectii private de initiere si/sau perfectionare sub indrumarea  antrenorilor nostri. Practicarea tenisului in sezonul rece se face in conditii foarte bune, deoarece 6 terenuri sunt acoperite cu baloane protectoare, mentinand in interior presiunea si temperatura optima jocului de tenis.

Pe perioada sezonului in aer liber terenurile noastre, dotate cu nocturna, permit practicarea tenisului pana la ora 24. Pregatirea fizica si recuperarea, pot fi efectuate in sala de fitness, aerobic si sauna din cadrul clubului.

Gaseste-ne pe facebook

Partenerii nostri

frt15mgsport_partener

Informatii Contact

adresaAdresa: Clubul Sportiv Galaxy
Str. Oltetului nr 30,
        sec 2, Bucuresti

telTelefon: 0747.425.299
              021. 242.88.50

mail Email: galaxybest2005@yahoo.com

web http://www.sportgalaxy.ro

Trimite mail
GDPR
× Info! Sunt de acord sa apar in statisticile website-ului, ca vizitator. De acord Nu vreau